Koken met bezieling 

 

 

 

 

 

 

 

Koken met bezieling 
-De smaak van het jaar in 48 recepten
Han Wilmink en Tini Brugge
Uitgeverij Kok – 2010
ISBN 978 90 435 1841 3

 

 

In het boek 48 recepten verdeeld over de vier seizoenen. Vier seizoenen die alle kenmerkende eigenschappen hebben en als zodanig ook terug te vinden zijn in de recepten. De recepten bestaan steeds uit voorgerechten, maaltijdsoepen, hoofdgerechten, eenpansgerechten, lunchgerechten en desserts. Elk recept is gebaseerd  op pure, duurzaam verkregen producten. Aan de bundel werkten behalve Han Wilmink de volgende koks mee: Chiara Bots OSC, Rangel Geerman OFM, Carolien Looman, Janny de Moor en Jurriën Zwart.

Tini Brugge is verantwoordelijk voor de begeleidende informatieve tekst. Naast het openen van de bijbelse provisiekast legt ze een link naar de kloostertradities, de symboliek van de seizoenen en het kerkelijk jaar.

 

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Koks&Boeken met de tags . Bookmark de permalink.